Hastane Randevu Gov Tr

Wiki Article

Randevu

Günümüzde halk artık uzun uzun sıra beklemeden rahat bir şekilde randevu oluşturabiliyorlar. Sormalıyız, MHRS randevu oluşturma sistemi nasıl çalışır? MHRS randevusu nasıl alınır? ALO 182 hattından randevu almak için nelere dikkat etmeliyiz ve neler yapılmalıdır?
MHRS web Randevu Oluşturma Kolaylığı sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu oluşturan insanların uzun uzun sıra bekleme problemleri de sonlanmış bulunmaktadır. Artık kolay bir şekilde hastane kayıtlarını alan vatandaşlar, randevu tarihi ve hastane tercihinin yanında talep ettikleri doktora da randevu alabilme lüksüne sahipler.

MHRS RANDEVU ALMA KOLAYLIĞI

Ülke yönetimimiz tarafından hizmete sunulmuş randevu alma sistemi vatandaşlara kolaylık sağladığı gibi, hastaneler ve hekimlere de kolaylık sağlamaktadır. Dijital olarak veya ALO 182 Randevu numarası ile oluşturulan kayıtlar ile hasta vatandaşlar randevu saati öncesinden hastaneye gitmek zorunda kalmadı
ı gibi hekimler de hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu alma sisteminde vatandaşlar MHRS’ye üye olmalı veya E-Devlet üzerinden sisteme giriş sağlamalıdır. Ancak dijital platform kullanmak istemeyen insanlar için de kayıt almak mümkündür. Bu insanların da ALO 182 numarasını araması yeterlidir.

MHRS ÜYELİĞİ VE E-DEVLET İLE RANDEVU ALMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak Randevu isteyen vatandaşlar MHRS platformuna kayıt olmak istiyorlarsa MHRS web adresini kullanarak ‘Yeni Üye’ butonunu seçmelidir. Daha sonra ekrana gelen görüntüde istenen bilgilerin girilmesiyle MHRS üyeliği tamamlanır.

Fakat e-Devlet sitesine üye olan vatandaşlar MHRS’ye kayıt olmadan da randevu oluşturabilir. Bunun için Randevu MHRS web sitesine ulaşan insanların ‘e-Devlet aracılığı ile giriş’ seçeneğine tıklamaları gerekmektedir. e-Devlet sistemine giriş yapabilen vatandaşlar direkt olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page